中国人同窓生の皆様からマスクをご寄付いただきました
Masks donated to KIT from Chinese alumni

このたび、中国の本学同窓生の皆様より、マスク1万枚のご寄付を頂きました。
貴重な品にもかかわらず、本学へのご配慮をいただきましたことに、心より感謝申し上げます。
ご寄付いただいたマスクは、本学の教育・研究活動のために大切に使用させていただきます。

KIT is grateful to have received a precious donation of 10,000 masks from 40 alumni in China.
We would like to express our sincere gratitude to them for this support.
We will use the masks with great care for our education and research activities.

マスクを受け取る学長

ご寄付いただいたマスク